Papua (Irian Jaya) Afdrukken E-mailadres
Papua en Sulawesi Avontuur: 21 dagen
vanaf € 1.990,-
Makassar - Torajaland - Makassar - Sentani - Balliem Valley - Jayapura

Gedurende de projectdagen in een lokaal weeshuis in de Toraja Hooglanden geef je o.a Engelse les en organiseer je sport & spel. Na de projectdagen ontdek je met de gids tijdens een boottocht op het prachtige Sentani Meer en je verblijf in de Baliem Vallei, waar de vrouwen doorgaans in strorokjes lopen en de mannen een koteka (peniskoker) dragen, het echte en vooral verlaten Papua, het voormalige Irian Jaya!

Reiscode: GCR048
Papua Avontuur
Lees meer...
 
Sulawesi en Bali Afdrukken E-mailadres
Sulawesi en Bali: 21 dagen vanaf € 1490,-
Makassar - Torajaland – Makassar – Denpasar – Ubud – Pemuteran - Munduk - Sanur - Denpasar

Tijdens deze werkvakantie draai je mee als vrijwilliger in het PAK weeshuis in Torajaland. Je geeft de weeskinderen o.a. Engelse les en organiseert sport & spel. Naast het vrijwilligerswerk bezoek je met een gids vele toeristische hoogtepunten.

Reiscode: GCR047
Werkvakantie Sulawesi en Bali
Lees meer...
 
Zuid-Sulawesi Afdrukken E-mailadres
Zuid-Sulawesi back to basic: 18 dagen vanaf € 1298,-
Makassar - Torajaland - Bira Beach - Sengkang - Makassar

Nadat je Makassar hebt ontdekt, bezoek je Danau Tempe, één van de grootste meren van Indonesië. In het prachtigde en culturele Torajaland ga je aan de slag als vrijwilliger in een weeshuis. Je geeft daar Engelse les en organiseert sport & spel. Tot slot kun je uitrusten op het rustige strand van Pantai Bira en met een duikinstructeur de kleurrijke onderwaterwereld van Zuid-Sulawesi ontdekken!
Reiscode: GCR049
Zuid-Sulawesi Tour
Lees meer...