Vrijwilligerswerk is dé manier om een geweldige ervaring op te doen in een ander land met een andere cultuur. Je krijgt de gelegenheid om waardevolle ervaringen op te doen en solidariteit te tonen tegenover organisaties die jouw hulp hard nodig hebben. Het is een wederzijds proces waar zowel jij als de organisatie van kunnen profiteren. Tevens draag je bij aan het verbeteren van de wereld.

Via Green Canyon Reizen kun je als vrijwilliger aan de slag in verschillende landen in Azië. De vrijwilligersprojecten zijn voor personen van alle leeftijden en achtergronden zoals jeugd, studenten, werkenden en gepensioneerden. Je beslist in principe zelf hoe lang je vrijwilligerswerk wilt doen.

Ben je geïnteresseerd? Vul het deelnameformulier in en stuur dit naar ons toe.

Boyz Orphanage Bangladesh Afdrukken E-mailadres

Je kunt je vakantie natuurlijk ook op een andere manier besteden. Wat denk je ervan om mee te draaien in een lokaal jongensweeshuis op het prachtige Bhola Island in het dal van de Ganges, waar je de jongens Engelse les kunt geven, sport & spel kunt organiseren, mee kunt helpen in de eigen groentetuin en helpen met het opknappen van het gebouw dat dankzij onze komst deels kan worden aangepakt.

Lees meer...
 
Elephant Nature Park - Noord-Thailand Afdrukken E-mailadres

altJe kunt je vakantie natuurlijk ook op een andere manier besteden. Wat denk je ervan om mee te draaien in een olifanten opvangcentrum hoog in de bergen van Noord-Thailand. Hier worden olifanten opgevangen, die soms jarenlang zijn misbruikt in de toeristensector of jarenlang zijn uitgebuit in de houthandel.

Lees meer...
 
Girlz Orphanage Filippijnen Afdrukken E-mailadres

Je kunt je vakantie natuurlijk ook op een andere manier besteden. Wat denk je ervan om mee te draaien in een lokaal meisjesweeshuis op het tropische Leyte-eiland van de groene Filippijnse archipel, waar je de meisjes Engelse les kunt geven, sport & spel kunt organiseren en de lokale sociaalwerkers kunt assisteren.

Lees meer...
 
PAK Weeshuis Project - Zuid-Sulawesi Afdrukken E-mailadres

altJe kunt je vakantie natuurlijk ook op een andere manier besteden. Wat denk je ervan om mee te draaien in een weeshuis hoog in de bergen van het culturele Torajaland, waar je kinderen Engelse les kunt geven, sport en spel kunt organiseren, waar je mee kunt helpen in een kindercreche en je mee kunt helpen op de lokale basisschool!

Lees meer...
 
Pandabeer Project – China Afdrukken E-mailadres

Reuzenpandaproject ChinaJe kunt je vakantie natuurlijk ook op een andere manier besteden. Wat denk je ervan om mee te draaien in een Chinees panda-centrum hoog in de bergen van de vruchtbare provincie Sichuan. Hier worden reuzenpandaberen (Ailuropoda melanoleuca) opgevangen en gefokt, met het doel om te worden vrijgelaten in hun natuurlijke omgeving.

Lees meer...
 
Tasikoki Wildlife Rescue Centre - Noord-Sulawesi Afdrukken E-mailadres

Je kunt je vakantie natuurlijk ook op een andere manier besteden. Wat denk je ervan om mee te draaien in een dierenopvangcentrum tussen de mangrovebossen en koraalriffen van Noord-Sulawesi? Hier worden primaten, orang-oetans, grote katachtige, zonneberen, en vogels waaronder papagaaien en neushoornvogels opgevangen. De bedoeling is de dieren op een later tijdstip uit te zetten in de natuur, waar ze uiteindelijk thuis horen, in sommige gevallen is dat niet mogelijk worden ze me veel liefde opgevangen in dit bijzondere dierenopvangcentrum.

Lees meer...