Bangladesh A (compleet)
Het dal van de Ganges: 23 dagen vanaf € 2.695,-
Dhaka - Sylhet -Jaflong -Remakalenga - Srimongal - Rangpur - Bogra - Rajshahi - Mongla - Dhaka - Chittagong - Cox’s Bazar - Tangail - Dhaka

In het onbekende Bangladesh valt nog veel te ontdekken. In tegenstelling tot de bruisende hoofdstad Dhaka zijn de groene noordelijk gelegen gebieden rustig en pittoresk. De stranden in het Zuiden zijn ideaal voor de strandliefhebber. Tijdens deze unieke rondreis krijgt u een goed beeld van dit prachtige land en komt u op veel plaatsen waar andere westerlingen nauwelijks zijn geweest.
Reiscode: GCR001
The Pink Palace
Lees meer...
 
Bangladesh B (compact)
Het vergeten land: 15 dagen vanaf € 1.995,-
Dhaka – Srimongal – Chittagong – Cox’s Bazar – Mongla – Tangail

Bangladesh heeft zeer veel te bieden. Het land is door de vele rivieren erg vruchtbaar en wordt nog op traditionele wijze met ossen bewerkt. Bangladesh is rijk aan architectuur. De eeuwenoude paleizen zijn prachtig gekleurd en steken mooi af tegen de groene omgeving. Tijdens onze compacte en unieke rondreis krijgt u een goed beeld van dit fantastische land en bezoekt u alle belangrijke bezienswaardigheden.
Reiscode: GCR002
Traditional Tripura Bottle Dance
Lees meer...
 
Cambodja
Het koninkrijk der tempels: 24 dagen vanaf € 1.495,-
Phnom Phen – Banlung – Stung Treng – Kratie – Kompong Cham – Battambang – Siem Reap – Phnom Phen - Kampot - Sihanoukville

Het prachtige Cambodja wordt ook wel Koninkrijk Der Tempels genoemd, waarvan het kolossale Angkor Wat complex er één van is. De Franse sfeer en koloniale gebouwen zijn het bewijs dat het een voormalig Franse kolonie is. De bevolking is zelfs in minder toeristische gebieden uiterst vriendelijk. Tijdens deze uitgebreide rondreis krijgt u een groot deel van het echte Cambodja te zien.
Reiscode: GCR003
Bokor
Lees meer...
 
China
Van terracotta tot porselein: 21 dagen vanaf € 2.950,-
Beijing – Pingyao – Xi’an – Chengdu – Lijang – Dali – Kunming – Guiling – Yangshuo – Longji – Shanghai

Het pure China is te vinden op het platteland waar eeuwenoude tradities worden voortgezet. Uiteraard ontbreekt een bezoek aan de wereldbekende Chinese Muur en het mysterieuze Terracotta Leger niet. In het levendige Shanghai ziet u hoe het Oosten het Westen ontmoet en ook de verboden stad in Beijing is een cultureel hoogtepunt. De eeuwenoude rijstterrassen van Longji zijn bijna sprookjesachtig. Vele hoogtepunten zijn in deze reis samengebracht.
Reiscode: GCR004
Lake Kalakuli
Lees meer...
 
Filippijnen
Het oude Spaanse rijk: 17 dagen vanaf € 2.095,-
Manilla – Banaue - Manilla - Puerto Princesa – Boracay - Manilla

De archipel de Filippijnen bestaat uit duizenden tropische eilanden met parelwitte stranden welke worden omringd door een azuurblauwe zee. In het binnenland treft u de adembenemende rijstterrassen van Banaue. Door de Spaanse bezetting zijn er nog veel Spaanse koloniale gebouwen te vinden. De kleurrijke onderwaterwereld is zeer geliefd bij duikers. Tijdens deze rondreis bezoekt u de mooiste delen van de archipel.
Reiscode: GCR005
Palawan Island
Lees meer...
 
«StartVorige1234VolgendeEinde»

Pagina 1 van 4