Reis van de maand: Regenwoud avontuur in Lore Lindu. Afdrukken E-mailadres

Reistip!
Reis van de maand: Regenwoudavontuur in Lore Lindu Nationaal Park
Het  Lore Lindu National Park bestaat uit een gebied van ruim 250.000 hectare grond, in het gebied wonen  nog een paar inheemse stammen, die nog niet veel van de ontwikkeling hebben gezien in de bewoonde wereld.
In Lore Lindu N.P ligt de vredige Bada Vallei waar geheimzinnige megalieten beelden staan. De beelden lijken op rompen met grote gezichten, die nergens anders op de wereld te vinden zijn. Het prachtige nationaal park bestaat uit ongerepte oerwouden en valleien, waar nauwelijks westerlingen komen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen, aangezien het mysterieuze Lore Lindu National Park het leefgebied is van o.a. diverse kleurrijke vogels en reusachtige vlinders, die groter zijn de een hand van een volwassen mens. De geribbelde Neushoornvogels vliegen langs de boomkruinen op zoek naar voedsel, hierbij laten ze flink van hun horen. 

Het park is ideaal om te ontdekken tijdens een meerdaagse trekking in het gebied, hierdoor zult u de omgeving en de natuur goed tot op opnemen. Wij hebben een prachtige bouwsteen samengesteld, waarbij u veel te zien krijgt van de natuur van dit deel van het mooie Sulawesi, maar ook in contact komt met de lokale bevolking. Uiteraard moet er tijdens deze reis ook tijd zijn voor ontspanning, vandaar we aan het einde van de reis kunnen genieten van een strandarrangement in het Prince John Dive Resort in het geïsoleerde badplaatsje Donggala. Hier kunt u heerlijk zwemmen, snorkelen, duiken of gewoon ontspannend liggen op het strand. Met een verrukkelijke tropische cocktail.


Deze 6-daagse reis is individueel te boeken, zodat u alleen of met een zelfsamengesteld gezelschap het prachtige Lore Lindu National Park kunt ontdekken. Uiteraard verzorgen wij ook maatwerkreizen naar Sulawesi, in het bijzonder avontuurlijke reizen met veel natuur en cultuur. U reis wordt dan helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen, hierdoor zult u nog intenser genieten van uw vakantie in Indonesië!
Kortom deze rondreis is ideaal voor reiziger die houden van bijzondere culturen en een adembenemend mooie natuur. Er vertrekken dagelijks vluchten vanuit Makassar naar Palu, maar u kunt deze reis ook via een overlandse route beginnen. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Een aantal hoogtepunten van deze reis zijn:
- Jeeptocht naar de Bada Vallei
- de mysterieuze megalieten beelden
- observeren van de prachtige natuur
- trekking in het Lore Lindu National Park
- contact met de lokale bevolking
- zwemen in de rivier bij Gimpou
- strandarrangement bij Prince John Dive Resort
Deze verzorgde 6-daagse privé rondreis is nu te boeken t/m december 2018 vanaf € 565,- p.p.

 

alt