Bouwstenen zijn individuele rondreizen die los geboekt kunnen worden. Door bouwstenen te combineren kun je een rondreis op maat samenstellen. Wij hoeven dan alleen nog maar een passende vlucht voor u te boeken. U bepaalt, met behulp van onze bouwstenen, waar en hoe lang u ergens wilt verblijven.

Bali
Ontdek het onbekende paradijs: 7 dagen vanaf € 595,-
Denpasar - Ubud - Pemuteran - Munduk - Sanur - Denpasar

Pulau Dewata of “godeneiland”, zoals Bali ook wel wordt genoemd, is een klein paradijs. Het eiland heeft prachtige stranden en het binnenland bestaat voornamelijk uit vulkanische bergen en groene rijstterrassen. De spectaculaire Balinese ceremonies zijn bijzonder interessant en sieren de Balinees.

Reiscode: GCR033
alt
Lees meer...
 
Bangladesh

Bangladesh, groene theeplantages en ongerepte oerwouden: 5 dagen vanaf € 575,-
Dhaka – Sylhet – Srimongal – Dhaka

Bangladesh is een prachtig land, waar nog veel valt te ontdekken. In het groene, vruchtbare noordoosten zijn prachtige Bengaalse theetuinen te vinden. Het gebied leent zich goed voor ontspannende en avontuurlijke wandelingen. Tijdens deze reis zult u het Remakalenga Woud en het Lowacheera Forest Reserve ter voet gaan verkennen, hierdoor zult u volop genieten van de Bengaalse flora en fauna.
Reiscode: GCR054
Bangladesh
Lees meer...
 
China

China, de Gouden Driehoek: 8 dagen vanaf € 895,-
Beijing – Xi’an – Shanghai (oftewel: 北京,西安,上海 )

China is een prachtig land met een indrukwekkende geschiedenis. De Chinese Muur behoort tot één van de indrukwekkendste hoogtepunten van de republiek. De Verboden Stad en het mysterieuze Terracotta Leger zijn ware trekpleisters en minstens zo mooi. Ook een bezoek aan het bruisende Shanghai komt tijdens deze bouwsteen aan bod.

Reiscode: GCR051
Huli-Tribe
Lees meer...
 
Flores
Het vruchtbare vulkanische eiland: 9 dagen
vanaf € 795,-
Labuhan Bajo - Ruteng - Bajawa - Riung - Detusoko - Maumere

Het ruige eiland Flores hoort bij de kleine Sunda eilanden. Het eiland wordt bewoond door etnische groeperingen die bekend zijn door hun prachtige Ikat-weven. Het steppeachtige landschap is bijzonder mooi en het uitzicht over de azuurblauwe zee is fantastisch. De zee rond Flores bezit een indrukwekkende onderwaterwereld vol tropisch koraal en kleurrijke vissen.
Reiscode: GCR034
alt
Lees meer...
 
Java en Bali (Overland)
Van Oud Batavia naar het paradijs Bali: 13 dagen vanaf € 795,-
Jakarta – Bogor – Bandung – Yogyakarta – Bromo – Kalibaru – Lovina – Denpasar

Het groene eiland Java, gedomineerd door vulkanen, strekt zich uit tussen Sumatra en Bali. In Oud Batavia zijn schitterende koloniale gebouwen uit de Nederlandse tijd te zien. De fascinerende Borobudur is ongetwijfeld de beroemdste trekpleister van het land. De fabelachtige zonsopgang aan de kraterrand van de Bromo vulkaan, gelegen in een op een maanlandschap lijkend gebied, is een fantastische ervaring.
Reiscode: GCR037
alt
Lees meer...
 
«StartVorige123456VolgendeEinde»

Pagina 1 van 6