Bangladesh

Het onbekende Bangladesh wordt ook wel het “Land van de rivieren” genoemd en ligt ingesloten tussen India, Myanmar en de Golf van Bengalen. Buiten de Moesson periode is Bangladesh een unieke vakantiebestemming, waar zeer veel valt te ontdekken. De pittoreske negentiende-eeuwse huizen van de Maharadja’s, de eeuwenoude archeologische opgravingen, exotische stranden en `s werelds grootste Mangrove bossen maken van het onbekende Bangladesh een onvergetelijke vakantiebestemming.


Lees meer...
 
Cambodja

Cambodja is een bijzonder land met de prachtige en vooral pittoreske hoofdstad Phnom Penh. Het land is rijk aan goudkleurige tempels en pagodes, waarvan sommige nog nauwelijks zijn ontdekt door de toerist. Een aantal van deze tempels is te vinden in het onbekende noordoosten, waar het toerisme nog niet is doorgedrongen. Doordat Cambodja lang geïsoleerd is gebleven, valt er nog veel te ontdekken in deze voormalige Franse kolonie.

Lees meer...
 
China

De economie van China groeit in sneltreinvaart maar de eeuwenoude culturen en tradities zijn onveranderd. Naast moderne gebouwen zijn er nog vele historische tempels die door de eeuwen heen bewaard zijn gebleven.
De pittoreske huizen van de zuidelijke volkeren, de kleurrijke tempels, de ongerepte natuur en `s werelds langste muur maken van het groeiende China een onvergetelijke vakantiebestemming.

Lees meer...
 
Filippijnen

De Filippijnse archipel bestaat uit meer dan 7000 eilandjes, waarvan er maar een klein deel bewoond is. Alle eilanden worden omringd door azuurblauw zeewater. Het land heeft een prachtige natuur met tropische oerwouden en grillige rotsformaties. De eeuwenoude rijstterrassen van Banaue zijn wereldberoemd en worden in de volksmond ook wel het achtste wereldwonder genoemd. De Filippijnen is een fascinerende toeristische bestemming.

Lees meer...
 
India

India is met haar kleurrijke bevolking en eeuwenoude tradities een mysterieus en adembenemend land. Door de woestijnachtige gebieden in het noorden en de tropische groene gebieden in het zuiden, is het Indiase landschap heel divers en maakt India tot een fascinerend land met vele mogelijkheden.

Lees meer...
 
Indonesië

Indonesië is met ruim 13.000 exotische eilanden de grootste archipel ter wereld. De archipel heeft een bijzonder mooie flora en fauna, tropische stranden, 300 verschillenden volkeren, unieke culturen, traditionele rituelen en een overheerlijke keuken. Kortom, Indonesië is erg divers en kent een lange geschiedenis.

Lees meer...
 
Japan

Het machtige Japan wordt ook wel “het land van de rijzende zon” genoemd. Japan is niet zo maar een bestemming, het land is rijk aan contrasten, waardoor het een verrassende bestemming is. Naast de vele culturele tempels, prachtige bergen en tradities, is Japan rijk aan prachtige tuinen die wereldwijd geliefd zijn. Japan is het land waar het westen het oosten ontmoet.

Lees meer...
 
Maleisië

Maleisië is het groene hart van Azië. Het land heeft een ongerepte natuur met een prachtige flora en fauna. De onderwaterwereld van Maleisië is een kleurig portret van prachtige vissen en indrukwekkend koraal. De vele parelwitte stranden met wuivende palmbomen en azuur blauwe zee is de kroon op de reis naar het groene Maleisië!

Lees meer...
 
Myanmar

Myanmar, het voormalige Birma, is een land met een rijk verleden en een schat aan cultureel erfgoed. Het land is jaren geïsoleerd geweest, hierdoor heeft de tijd er vrijwel stilgestaan en zijn de westerse invloeden nog gering. Tegenwoordig staat het prachtige Myanmar open voor toerisme, hierdoor hebben we de kans om een bezoek te brengen en vele hoogtepunten van het land te ontdekken.

Lees meer...
 
Papua Nieuw Guinea

Papua Nieuw Guinea is het op één na grootste eiland ter wereld. Het contrastrijke land heeft prachtige regenwouden, steile bergen, prachtige valleien en pittoreske zandstrandjes aan een azuurblauwe oceaan. Langs de kust staan prachtige eco-resorts, zodat u volop kunt genieten van de adembenemende koraalriffen. Papua Nieuw Guinea is een land waar veel valt te ontdekken en het is de ideale bestemming voor avontuurlijke en culturele reizen.

Lees meer...
 
Sri Lanka

Sri Lanka, ook wel de “Parel van de Indische Oceaan” genoemd, heeft een rijke cultuur, imponerende landschappen en interessante wilde dieren. Het groene, tropische eiland heeft adembenemende theeplantages, waar de beste thee ter wereld groeit. Tussen de prachtige groene rijstvelden liggen vele geïsoleerde dorpjes, waar de tijd stil lijkt te staan en waar de dorpelingen uiterst vriendelijk zijn.

Lees meer...
 
Taiwan

Taiwan is nog vrij onbekend maar het is een modern en druk bewoond eiland. De natuur is grillig en het land heeft prachtige tropische landschappen. Het land heeft veel traditionele tempels en pagodes die nog nauwelijks zijn bezocht door de westerse toeristen. De bevolking is bijzonder gastvrij en doet er alles aan om het de bezoekers zo comfortabel mogelijk te maken.

Lees meer...
 
Thailand/Laos

Thailand, ook wel “Het land van de Glimlach” genoemd, is een paradijs voor de Azië-liefhebber. Het land is behoorlijk afwisselend. Het droge noordoosten wordt nauwelijks bezocht door westerlingen, waardoor er nog veel te ontdekken valt. De prachtige nationale parken worden bewoond door talrijke wilde dieren en zijn zeer geschikt voor trekkingen. Het koninkrijk Thailand is de ideale vakantiebestemming voor beginnende Azië reizigers of voor reizigers die de voorkeur geven aan prachtige Aziatische landen met een ontspannende atmosfeer.

Lees meer...
 
Vietnam

Vietnam opende haar grenzen voor toeristen in 1995. Het land is tegenwoordig een populair vakantieland waar nog veel valt te ontdekken. Het koelere noorden is met haar bergen en valleien een ideaal gebied voor wandelingen en trekkingen. Het groene zuiden is met haar prachtige stranden een ideaal gebied voor strandvakanties en watersport. Vietnam is de ideale vakantiebestemming voor reizigers die houden van de ware Aziatische cultuur, natuur en architectuur.

Lees meer...